Finaldagen Vår 2021

Tack alla deltagare för en fantastisk finaldag på NK Padel & Social! Stort grattis till Homage som blev tidernas första vinnare och kammade hem titeln som Bäst i Mediasverige!

Nu laddar vi om och siktar in oss på en ny turnering i höst.

Stort tack till alla som deltagit under turneringen!

Vi vill tacka alla våra deltagare som varit en del av årets turnering! Ni har krigat och kämpat och 16 av er tog er till finaldagen på NK:s tak i Stockholm. Det blev en mycket lyckad dag med strålande solsken, härlig stämning och många spännande matcher.

Efter en mycket spännande match mellan Homage och Bump stod det till sist klart att Mediasveriges bästa padelpar 2021 är Calle och Jonas från laget Homage! För vinnarna väntar nu en hotellnatt på Ellery Beach House samt det fartfyllda priset som sponsras av Porsche – varsin Porsche Taycan under en hel weekend!

Ett riktigt stort grattis till Dan Nilsson och Hannes Broomé i laget Bump som tog hem silvermedaljen, och ett stort grattis även till Game, Set & Mats som vann mot Sportbladet i en kamp om tredjeplatsen!

Stort tack till alla ni som har deltagit i tävlingen under våren! Och ett stort tack till alla våra sponsorer som har gjort denna tävling möjlig. Nu laddar vi om och siktar in oss på en ny turnering i höst.

Bäst i Mediasverige – Homage!

Vi fick en intervju med vinnarparet Calle och Jonas när de precis tagit emot sitt pris. 

Grattis! Hur känns det att vara Mediasveriges bästa padelspelare?
– Det känns grymt bra, verkligen jättekul att få ta hem den här titeln och möta andra spelare inom samma bransch! 

Vad har varit det bästa med att ställa upp i MediaPadel?
– Att få träffa massa nytt folk! Det har varit ett nytt spännande sätt att nätverka på. Vi har fått möjlighet att träffa nya personer från flera olika ”branscher” inom själva mediabranschen som vi annars kanske inte hade träffat. Det har varit en kul och flexibel tävling med ett kul avslut på NK-taket.

Nu vill vi såklart veta - vart tar ni vägen med era Porschar under er weekend?
– Nu tar vi och checkar in på Ellery Beach House och gör oss redo för nästa padelturnering!

Se alla bilder från finaldagen av MediaPadel 2021

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy