Allt om MediaPadel

Vad är MediaPadel?

Vad?

MediaPadel är en padelturnering för alla som jobbar inom media. Jobbar du som annonssäljare, journalist, formgivare, marknadschef, publisher – eller med något annat spännande inom mediebranschen? Då kan du anmäla dig här tillsammans med en medspelare. Det räcker med att en av er jobbar inom mediebranschen för att ni ska få vara med.

Hur och var?

Vi skapar serier över hela Sverige. Så länge din stad får ihop minst fem lag är det bara att serva igång! Ni som är med i serien bestämmer själva när och var ni ska möta de andra deltagarna i er serie. Ni bokar och betalar bana, spelar matchen och rapporterar in resultatet här på sidan.

När?

Anmälan stänger 15 mars och seriestarten beräknas i april, med final 16 juni. Finalspel kommer att hållas i Stockholm på NK:s nya padelanläggning (på taket!), som är bokad exklusivt för MediaPadel-finalen. Mer information om datum kommuniceras ut i våra kanaler efter det att anmälan är stängd.

*Vi tar hänsyn till Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Hur mycket kostar det?

Hur mycket kostar det och vad får jag?

  • MediaPadels fantastiska matchtröja
  • Möjligheten att titulera sig “Bäst i mediasverige”
  • Möjligheten att få nya padelvänner och knyta nya kontakter inom samma bransch
  • Finalvinst med hotellnatt i Stockholm
  • MediaPadels vandringspokal

Pris: 900 kr/lag

Vill du spela padel med oss?

MediaPadel är en padelturnering för alla som jobbar inom media. Jobbar du som annonssäljare, journalist, formgivare, marknadschef, publisher – eller med något annat spännande inom mediebranschen? Det räcker med att en av er jobbar inom mediebranschen för att ställa upp med ett lag. Kontakta oss för att få mer information om framtida turneringar.

Genom att använda vår hemsida godkänner du vår cookie policy